Безпека рослинної продукції (овочів, фруктів, ягід) оцінюється за багатьма показниками. Це вміст нітратів, залишкові кількості пестицидів, мікотоксини, солі важких металів, ГМО (геннно модифіковані організми), радіологічні елементи.
Новини


Про проведення навчально-тренувального заняття на базі ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України»
На базі ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» 25.07.2019 р. було організовано і проведено навчально-тренувальне заняття з питань локалізації та ліквідації умовного осередку інфекції, що має міжнародне значення.

Що потрібно знати про малярію?
У більшості людей таке важке і небезпечне захворювання, як малярія, асоціюється із далекими жаркими країнами, джунглями та непролазними вологими тропічними лісами.

Палити чи не палити …?
Навесні починається велике прибирання, частина сміття збирається з наступним його вивезенням на сміттєзвалища,

Збираєтесь за кордон?
Ріст туризму, торгівлі, трудової міграції, освітніх програм, тощо створюють умови для поширення інфекційних захворювань, які раніше не реєструвалися в Європі.
Більше статтей...
Сторінка 26 з 33